Skip to main content
11.8.2023 — 29.9.2023

Museossamme nähdään kaksi Grus Grus Teatterin esitystä – Nykyklovnin taajuudella sekä Ihmisraunio

Aboa Vetus Ars Nova
Esitykset 11.8.-29.9.
Liput ostettava ennakkoon
Aboa Vetus Ars Nova
Liput Grus Grus Teatterin esityksiin

Äkkilähdöt lähelle – Tur/retur on Grus Grus Teatterin – Henkisen lentoyhtiön uusi esityssarja, jossa esityksiä kutsutaan matkoiksi.

Kaikki lähdöt tapahtuvat Turussa: aivan lähellä, mutta kuten matkat yleensä, ne vievät sinut näkemään arjen maiseman uudella tavalla. Sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle ja antaa kokeneen matkaoppaan johdattaa. Näillä matkoilla ei tarvitse huolehtia eksymisestä, passin unohtuminen kotiinkaan ei ole katastrofi. Mukaan saattaa tarttua hauskoja muistoja, eksoottisia uusia makuja, paikkoja, joista kertoa kotona ja ehkäpä jokin matkamuisto myöhemmin ihailtavaksi.

Huomioithan, että liput tulee ostaa ennakkoon. Teatterilippuja ei ole saatavilla museostamme.

Lippuja voit ostaa täältä.

Lisätietoa esityskonseptista, esitysajat sekä tarkemmat esittelyt jokaisesta matkasta löydät Grus Grus Teatterin sivuilta. 

NYKYKLOVNIN TAAJUUDELLA 

Äkkilähdöt – Tur/retur: Nykyklovnin taajuudella

Koe Rauha Mäkilän kuvataidetta uudesta näkökulmasta.

Onko mielesi usein vakava museossa? Haluaisiko se vaeltaa kaukomailla eikä pysähtyä museon hiljaisuuteen? Uskallatko tanssia museossa? Tällä osallistavalla matkalla matkaoppaasi on saanut haltuunsa nykyklovnin kirjoittaman opaskirjan, jonka kautta pääset tarkastelemaan tauluja leikkisästä ja kehollisesta näkökulmasta. Kirjan on kirjoittanut vain kaikkien alojen asiantuntija ja asioiden tuntija Taika Ansa Idé (T.A.Idé), joka on niittänyt mainetta jo aiemmilla museokierroksillaan.

Lähtöpaikka: Aboa Vetus Ars Nova, Itäinen Rantakatu 4–6

Pe 11.8. ensi-ilta klo 17

Ke 16.8. klo 17

Pe 18.8. klo 17

Ke 23.8. klo 17

La 16.9. klo 15

IHMISRAUNIO

Untrue crime
Robert Louis Stevensonin Jekyll ja Hyde on tarina ihmismielen duaalisuudesta: hyvän ja pahan kamppailusta ihmismielessä. Koe klassikkotarinan innoittama untrue crime -kävely Aboa Vetus -museon rauniokerroksessa.

Kohteessa +15 asteinen vakaa säätila, pakkaa lämpötilaan sopiva vaatetus.

Lähtöpaikka: Aboa Vetus Ars Nova, Itäinen Rantakatu 4–6

La 16.9. ensi-ilta klo 17

Ti 19.9. klo 17

Pe 22.9. klo 17

Su 24.9. klo 15

Pe 29.9. klo 17