Skip to main content
5.5.2024

Grus Grus Teatterin Ihmisraunio-esitys

Aboa Vetus
5.5. klo 16.30
25 € (Liput ostettava ennakkoon, museolla ei lipunmyyntiä)
Aboa Vetus
Saapuminen

Grus Grus Teatteri – Henkinen lentoyhtiö: Petri Tuomisen untrue crime -kävelyteos Ihmisraunio 

Tunnetun Turkulaisen museon raunioissa rikoksista inspiroitunut Matkaopas valmistautuu johtamaan ryhmäänsä. Rauniot ovat täynnä ovia, toiset ennestään tuttuja ja toiset ovia, joita kokematon silmä ei ole ennen huomannut. Niiden kautta pääsee etsivä matkalle ihmismielen varjoisille kujille, rikollisen mieleen. Voiko ovea raottaa vain vähän?

Ihmisraunio on turkulaisen teatteritaiteilija Petri Tuomisen luoma kävelyteos Aboa Vetus Ars Nova -museon rauniokerroksessa. Robert Louis Stevensonin Salaperäinen ovi (Jekyll ja Hyde) on tarina ihmismielen duaalisuudesta: hyvän ja pahan kamppailusta ihmismielessä. Koe klassikkotarinan innoittama untrue crime -kävely Henkisen lentoyhtiön Matkaoppaan johdolla. Millainen olikaan Turkua 2000-luvulla kohahduttanut Korpisen ja Hyden tapaus?

Ihmisraunio sai ensi-iltansa viime vuoden syksyllä 16.9.2023 ja nyt se nähdään osana Henkisen Lentokentän ohjelmistoa. Esityspaikkana festivaaleilla toimii Aboa Vetus Ars Nova.

Esityksen aikana kierretään kävellen Aboa Vetuksen rauniokerroksessa.
Esityksen kesto n. 1 tunti ja sen esityskieli on suomi. Ihmisraunio ei ole esteetön.

Ihmisraunion lähdöt Turussa 2024

la 4.5. klo 16.30
su 5.5. klo 16.30
to 9.5. klo 16.30
la 11.5. klo 16.30
su 19.5. klo 16.30

(Sunnuntain 19.5. näytöksen lippuhinnasta 5€ lahjoitetaan Unicefille. Lahjoitus tehdään Kulttuuritehdas Manillan Keväthumaus -hyväntekeväisyystapahtuman lahjoitustilin kautta.)

Liput esityksiin 25 €. Su 19.5. esityksen lipusta annetaan 5 € hyväntekeväisyyteen.

Osta tästä liput esityksiin!