Skip to main content

Hae meille töihin!

Rekrytoimme!

Tuottaja-museolehtori

 

Sytytkö kulttuurista, kehittämisestä ja yleisötyöstä?

Haemme tuottaja-museolehtoria määräaikaiseen tehtävään Aboa Vetus Ars Nova -museoon. Tehtävän keskeisessä roolissa on Aboa Vetus museon näyttelyuudistus ja museon interaktiivisuuden ja yleisötyön kehittäminen. Myös Ars Nova museon vaihtuvien ja ajankohtaisten taidenäyttelyiden yleisötyö kuuluu tehtävään.

Haemme innovatiivista tekijää, joka omaa hyvät yhteistyötaidot ja itsenäisen työotteen. Toivomme, että toimit luontevasti eri yhteistyötahojen kanssa. Museolehtorina vastaat museomme yleisötyöstä ja museopedagogisesta toiminnasta. Työssäsi suunnittelet, toteutat ja kehität museomme pedagogisia palveluita, kuten esimerkiksi opastuksia ja tapahtumia. Haluat herättää kävijöidemme mielenkiinnon ja tuottaa elämyksellisiä museokokemuksia.

Arvostamme kiinnostusta taidetta, historiaa ja museotyötä kohtaan. Monipuolinen työkokemus ja ymmärrys nykyaikaisen teknologian hyödyntämisestä museoiden näyttelyissä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ainutlaatuisessa miljöössä ja aitiopaikan päästä vaikuttamaan museon tulevaisuuteen kehittämällä interaktiivista näyttelyä ja museon toimintaa.

Tule meille yhdistämään menneisyyttä ja tulevaisuutta kiehtovalla tavalla!

Aboa Vetus Ars Nova -museo

Aboa Vetus Ars Nova on arkeologian ja nykytaiteen museo keskellä kauneinta vanhaa Turkua. Museon nimi on latinaa ja viittaa vanhaan Turkuun ja uuteen taiteeseen. Yksityinen museo avattiin vuonna 1995.

Aboa Vetus on Suomen ainoa arkeologinen museo, joka syntyi paikalleen Aurajoen rantaan laajojen kaivausten myötä.  Aboa Vetus kutsuu maan alta esiin kaivettuun vanhaan Turkuun ja Ars Nova -museon taidenäyttelyt esittelevät ajankohtaisia nykytaiteilijoita sekä museon taidekokoelmaa.

Työaika on 36 h 15 min. viikossa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä. Meillä on käytössä työaikaliukuma sekä osittainen etätyömahdollisuus. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV pyydetään lähettämään: 15.6.2023 mennessä osoitteeseen hannele.lehtonen@avan.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Museonjohtaja Hannele Lehtonen 040 085 9746, hannele.lehtonen@avan.fi

 

Työ alkaa:01.09.2023, tai sopimuksen mukaan

Työn kesto: 18 kuukautta

Työaika: kokoaikatyö